Konu
:
Dere Otlu Pilav (Zorluk:Orta)
Yalnız Mesajı Göster
Dere Otlu Pilav (Zorluk:Orta)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dere Otlu Pilav (Zorluk:Orta)
DEREOTLU PİLAV tarifi
için Malzemeler :
1 adet bezelye konservesi (küçük boy)
2 su bardağı pirinç
1 demet dereotu
1 adet havuç
1 baş soğan
Sıvı yağ
Karabiber
DEREOTLU PİLAV
yemeğinin hazırlanışı:
Küçük parçalar halinde kestiğiniz havuç ve soğanı sıvı yağda kavurun
İki bardak yıkanmış pirinçle çevirip, pişirin
Piştiğinde bezelye, kıyılmış dereotu ve karabiber katıp, dinlenmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul