Konu
:
Zeytinyağlı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Pilav
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Pilav
Zeytinyağlı Pilav
2 su bardağı pirinç
2 vernek kasını çamfıstığı
2 yemek kaşığı kuşüzümü
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 kuru soğan
Şeker
Tarçın
Tuz
Kuru soğanı incecik kıyın çamfıstığı ile zeytinyağında pembeleştirin
Yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyin
Pirinçler şeffaflaşana kadar kavurun
Üzerine 3 su bardağı su, temizlenip yıkanmış kuş üzümü, şeker ve tuzu ekleyin
Tencerenin kapağını kapatıp pirinçler suyunu çekene kadar pişirin
Tarçın serttikten sonra ocağı kapatın
Kapağı kapalı olarak bekletin, ılık yada soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul