Konu
:
Antepfıstıklı, Şehriyeli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Antepfıstıklı, Şehriyeli Pilav
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Antepfıstıklı, Şehriyeli Pilav
Antepfıstıklı, şehriyeli Pilav
=malzemeler=
2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı iç antepfıstığı
2 çorba kaşığı şehriye
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
tuz
karabiber
=hazırlanışı=
Tencereye yağları koyup şehriye ve antepfıstıklarını kavurun
Yıkanmış fırınç ve tuzu ekleyip beraberce 5 dakika kavurun
Pirinçlerin üzerini örtecek kadar su koyup 10 dakika harlı ateşte sonra kısık ateşte pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul