Yalnız Mesajı Göster

Antepfıstıklı, Şehriyeli Pilav

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Antepfıstıklı, Şehriyeli Pilav




Antepfıstıklı, şehriyeli Pilav

=malzemeler=

2 su bardağı pirinç

2 çorba kaşığı iç antepfıstığı

2 çorba kaşığı şehriye

2 çorba kaşığı zeytinyağı

2 çorba kaşığı tereyağı

tuz

karabiber

=hazırlanışı=

Tencereye yağları koyup şehriye ve antepfıstıklarını kavurun Yıkanmış fırınç ve tuzu ekleyip beraberce 5 dakika kavurun Pirinçlerin üzerini örtecek kadar su koyup 10 dakika harlı ateşte sonra kısık ateşte pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla