Konu
:
Misirli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Misirli Pilav
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Misirli Pilav
MISIRLI PILAV
MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
4 bardak et suyu
2 su bardağı mısır konservesi
1 kahve fincanı soya yağı
Yeterince tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika kadar bekletin
Suyunu süzün
Bir tencerede yağı kızdırıp pirinci ilave edin ve kavurun
İçine mısır ve yeterince tuz ilave edip pirinçler göz göz oluncaya kadar kavurun
4 bardak et suyunu ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın
Ateşten alıp 20 dakika dinlenmeye bırakın
Üzerini karabiber ile süsleyerek servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul