Konu
:
Haşlama Pirinç Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Haşlama Pirinç Pilavı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşlama Pirinç Pilavı
Haşlama Pirinç Pilavı
MALZEMELER
2 su bardagi pirinç
2 çorba kasigi tereyagi
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Pirinci ayiklayin, yikayin ve süzün
Bir tencereye 2 litre (10 su bardagi) su
koyup yeteri kadar tuz atin ve ocaga alin
Su kaynamaya baslarken pirinci
ilave edin
Ara sira karistirarak pirinci yaklasik 20 dakika pisirin
Pirincin
iyice süzdükten sonra içine istediginiz bir yag çesidini katip karistirin
Sicak olarak servis edin
Bu teknikle pisen en iyi pirinç "Basmati" pirincidir,
kesinlikle yapismaz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul