Konu
:
Salatalar
Yalnız Mesajı Göster
Salatalar
09-05-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Salatalar
Gereçler:
500
gr Palamut veya lop etli akya
lagos
zetin yağı 1çay bardağı
1 iri domates
1
başsoğan
2diş sarımsak
defne yaprağı
2 limon
1 demet maydanoz
yeşil nane
tuz
Yapılışı:
temizlediğimiz balığı filetolayıp tencereye koyalım üzerini örtenekadar su ilave edip
kabuğu soyulmuş soğanları 4 parçaya bölelim
defne yaprağı
maydanoz sapları
yaşil nane ve 4'e bölünmüş limonu tencereye ilave edelim
25 dakika orta ateşte kaynasın
Kaynayan balıkları ocaktan indirip kılçıklarını ayıkla ve servis tabağına koy naneyi
sarımsak
maydanozu doğra
tuz
limon suyu yağı ilave et dilimlenmiş domatesle süsle servise sun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul