Yalnız Mesajı Göster

Tereyağlı Havyar Salatası

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Havyar Salatası



Malzeme:

100 gram siyah havyar
50 gram tereyağ (25 çorba kaşığı)

yapilisi:
1) Küçük bir kâseye, 100 gram havyar ile, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 25 çorba kaşığı tereyağ koyarak, tereyağ havyar içinde görünmez bir hale gelinciye kadar bunları bir tahta kaşıkla karıştırmakdır
2) Havyar, yağı yiyince, bir tabağa alarak muntazam bir şekilde yaymalı ve servis yapmalıdır

Not: Havyarın üstüne, gayet ince kıyılmış soğan serpmek suretile servis yapmak da mümkündür

Alıntı Yaparak Cevapla