Konu
:
Tereyağlı Havyar Salatası
Yalnız Mesajı Göster
Tereyağlı Havyar Salatası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tereyağlı Havyar Salatası
Malzeme:
100 gram siyah havyar
50 gram tereyağ (2
5 çorba kaşığı)
yapilisi:
1) Küçük bir kâseye, 100 gram havyar ile, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 2
5 çorba kaşığı tereyağ koyarak, tereyağ havyar içinde görünmez bir hale gelinciye kadar bunları bir tahta kaşıkla karıştırmakdır
2) Havyar, yağı yiyince, bir tabağa alarak muntazam bir şekilde yaymalı ve servis yapmalıdır
Not: Havyarın üstüne, gayet ince kıyılmış soğan serpmek suretile servis
yapmak da mümkündür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul