Yalnız Mesajı Göster

Kabak Sufle (6 Kişilik)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Sufle (6 Kişilik)



(6 Kişilik)




Malzemeler

4 Kabak
4 Yumurta
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Dal Taze Soğan
1 Su Bardağı Un
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi
1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
Tuz
Karabiber

Yemeğin Tarifi
Kabakları temizleyip rendeleyin Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın
Çukur bir kaba yumurtaları kırın Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın
Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla