Konu
:
Kabak Sufle (6 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Sufle (6 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Sufle (6 Kişilik)
(6 Kişilik)
Malzemeler
4 Kabak
4 Yumurta
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Dal Taze Soğan
1 Su Bardağı Un
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi
1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
Tuz
Karabiber
Yemeğin Tarifi
Kabakları temizleyip rendeleyin
Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın
Çukur bir kaba yumurtaları kırın
Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın
Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın
Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın
Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul