Konu
:
Beşamelli Karnıbahar
Yalnız Mesajı Göster
Beşamelli Karnıbahar
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamelli Karnıbahar
Beşamelli Karnabahar
MALZEMELER
2 adet karnabahar
1 litre
100 gr
kasar i
150 gr
margarin
3 çorba kasigi un
YAPILIŞ TARİFİ
Karnabaharlar temizlendikten, yikandiktan sonra tuzlu suda haslanir
Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sari oluncaya
kadar kavrulur
Bir litre yavas yavas ilave edilir ve karistirilir
Koyulasinca atesten indirilir
Borcam yaglanir, borcamin içine suyu
süzülmüs karnabaharlar konulur
Üzerine hazirlanan salça dökülür ve
rendelenmis 100 gr
kasar i serpilir
50 gr
erimis margarin üzerine
gezdirilerek dökülür
Üzeri kizarincaya kadar firinda pisirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul