Konu
:
Kanabahar Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Kanabahar Kızartması
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kanabahar Kızartması
Karnabahar Tava
1 orta boy karnabahar
1 su bardağı ayçiçek yağı
2 kahve fincanı un
2 kahve fincanı nişastası
3 kahve fincanı su
1
tuz
Karnabaharları dal dal ayırdıktan sonra bol tuzlu kaynar suda 10 dakika haşlayop çıkarın, soğuk suya tutup iyice soğutun ve suyunu süzün
Dal dal bir bezin üzerine alın
Un, nişasta, , su ve tuzu bir kapta karıştırın
Ayçiçek yağını tavaya koyup kızdırın, karnabahar dallarını birer birer alıp hazırlanan harca batırarak biraz yasılaştırarak kızgın yağda kızartın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul