Konu
:
Kapari Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Kapari Sosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kapari Sosu
Malzemeler:1/2 su bardağı soğuk et suyu
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz
Hazırlanışı:Küçük bir tencerede tuzu,unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin
Sonra bir çırpma teliyle karıştırarak kaynar et suyunu yedirin
Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın
Bir süzgeçten süzdürün,tereyağ ile kapariyi karıştırın servise hazır
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul