Konu
:
Bolognese Et Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Bolognese Et Sosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bolognese Et Sosu
Bolognese Et Sosu
Servis 4 kişilik
İçindekiler
40g yağ
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan, doğranmış
1 dal kereviz, doğranmış
1 adet havuç, doğranmış
250 dana eti kıyması
1 yemek kaşığı domates püresi
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Bir küçük tencerede yağı ve zeytinyağını ısıt
İçerisine soğan, kereviz, havuç ve kıymayı ilave et tuz, karabiber serp iyice karıştır düşük ısıda bir kaç dakika ta ki sebzeler yumuşayana kadar kıyma kahverengine dönüşmeye başlayana kadar pişir
Bir kasede domates püresini bir miktar su ile karıştır ve bunu tencerenin içerisine boşalt
Tencerenin ağzını kapa düşük ısıda 1, 1/2saat kadar pişir suyu azaldıkça sıcak su ilave et
Kullanıldığı Yerler: Böreklerde ve eriştelerde kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul