Konu: Mornay Sauce
Yalnız Mesajı Göster

Mornay Sauce

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mornay Sauce



Mornay Sauce

Servis 4 kişilik

İçindekiler
  • 1 yumurta sarısı
  • 100ml krema
  • Bir miktar bechamel sauce
  • 25g gruyere peyniri rendelenmiş
  • 25g parmesan peyniri rendelenmiş
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı

Bir küçük kasede yumurta sarılarını kremayla birlikte çırp Bechamel sauce hazır olduktan sonra ocaktan al ve içerisine gruyere ve parmesan peynirini karıştır çırpmış olduğun krema yumurta karışımını içerisine karıştır tuz, karabiber serp Kullanıldığı Yerler Kaynar suyun içerisine kırılıp pişirilen yumurtalarda, balıklarda, sebzelerde ve rendelenmiş peynirle pişirilen yemeklerde kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla