Konu
:
Mornay Sauce
Yalnız Mesajı Göster
Mornay Sauce
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mornay Sauce
Mornay Sauce
Servis 4 kişilik
İçindekiler
1 yumurta sarısı
100ml krema
Bir miktar bechamel sauce
25g gruyere peyniri rendelenmiş
25g parmesan peyniri rendelenmiş
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Bir küçük kasede yumurta sarılarını kremayla birlikte çırp
Bechamel sauce hazır olduktan sonra ocaktan al ve içerisine gruyere ve parmesan peynirini karıştır çırpmış olduğun krema yumurta karışımını içerisine karıştır tuz, karabiber serp
Kullanıldığı Yerler Kaynar suyun içerisine kırılıp pişirilen yumurtalarda, balıklarda, sebzelerde ve rendelenmiş peynirle pişirilen yemeklerde kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul