Konu
:
Ançüez Ve Sarımsaklı Dip Sos
Yalnız Mesajı Göster
Ançüez Ve Sarımsaklı Dip Sos
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ançüez Ve Sarımsaklı Dip Sos
Ançüez ve Sarımsaklı Dip Sos
Servis 4 kişilik
İçindekiler
5 yemek kaşığı zeytinyağı
80g yağ
2 diş sarımsak, çok ince doğranmış
100g tuzlu ançüez balığı, balığın baş kısmı alınmış, temizlenmiş, derisi alınmış ve soğuk suda 10dk kadar bekletilmiş ve suyu süzülmüş
1 küçük truffle yer mantarı, çok ince doğranmış
Hazırlanışı
Bir orta boy tencereye su koy ve kaynat kaynadıktan sonra ısıyı düşür
Başka bir küçük tencerede zeytinyağını ve yağı ısıt kahverengine dönmesine izin verme sarımsağı içerisine kat
Küçük tencereyi büyük tencerenin içerisine koy
Ançüezleri kes küçük tencerenin içerisindeki yağ karışımının içerisine koy ve bir tahta kaşıkla iyice ez ta ki karışım akıcı hale gelene kadar servis etmeden az önce içerisine truffle kat hazırlamış olduğun bu sosu sos kabına boşalt ve suda yaban enginarı haşlamalarıyla ve çiğ sebzelerin yanında servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul