Konu
:
Tartare Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Tartare Sosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tartare Sosu
Tartare Sosu
Servis 4 kişilik
İçindekiler
3 adet yumurta, haşlanmış
1 yumurta sarısı
2 küçük soğan
200ml zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı taze maydanoz doğranmış
4 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
1 yemek kaşığı tarhun otu
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Yumurtaların kabuklarını soy yumurta sarısını bir kaşıkla çıkar ve bir kasenin içerisine koy bir çatalla iyice ez çiğ yumurta sarısını içerisine karıştır tuz, karabiber kat
Maydanoz ve soğanı içerisine karıştır yavaşça zeytinyağını ilave et sos katılaşmaya başladıktan sonra siraaai kat arta kalan zeytinyağını ilave et iyice karıştır ve son olarakda tarhun otunu kat
Kullanıldığı Yerler: Soğuk etlerde ve haşlanarak pişirilen balıklarda kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul