Konu
:
Espagnole Sauce
Yalnız Mesajı Göster
Espagnole Sauce
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Espagnole Sauce
Espagnole Sauce
Servis 4 kişilik
İçindekiler
25g yağ
80g prosciutto (jambon), dilimlenmiş
1 adet havuç, doğranmış
1 adet soğan, doğranmış
Bir dal taze maydanoz
6 tane karabiber tohumu
Bir adet karanfil
Bir miktar sebze suyu
Tuz
Hazırlanışı
Bir tencerede yağı erit jambon, havuç, soğan, maydanoz, karabiber tohumu ve karanfili ilave et orta derecede arada sırada karıştırarak 5dk kadar pişir
Sebze suyunu ve tuzu kat 45dk kadar daha pişir ardından bir kasede süzgeçten geçir sosu sıcak olarak servis ediniz
Kullanıldığı Yerler: Fırında makarnalı pie ve makarnalarda kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul