Konu
:
Maydonoz Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Maydonoz Sosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Maydonoz Sosu
2 bağ maydanoz,
2-4 diş sarmısak,
tuz,
2 yemek kaşığı soyulmuş ,
40 g parmesan rendesi,
10 yemek kaşığı zeytinyağı
Maydanozu yıkayarak kurulayın, yapraklarını koparın
Sarmısağı soyun
Bütün malzemeleri püre haline getirin, gerekirse biraz daha zeytinyağı karıştırın
Sosu bir kavanozun içine , üzerini zeytinyağı ile örtün
3 hafta saklanabilir, makarna ile sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul