Konu
:
Peynirli Beşamel Salçası
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Beşamel Salçası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Beşamel Salçası
PEYNİRLİ BEŞAMEL SALÇASI
=Malzemeler=
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 fincan sıvı yağ
2 su bardağı su
1 miktar peynir veya lor
1 çay kaşığı tuz
=hazırlanışı=
Un ve yağ kavrulur
Su ilave ederek muhallebi kıvamında pişirilir
Tuz ve peynir de ilave ederek bir taşım daha kaynatılır
Mikserde krema gibi çırpılır
Not: Peynirli beşamel salçası, peynir kırıklarıyla bozulmaya yüz tutmuş peynirden yapılabilir
Bozulan peyniri önce sıcak suda, sonra soğuk suda yıkayarak kullanın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul