Konu
:
Basit Bearnaise Sosu
Yalnız Mesajı Göster
Basit Bearnaise Sosu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Basit Bearnaise Sosu
Basit Bearnaise Sosu
Servis 4 kişilik
İçindekiler
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
80g yağ, küçük parçalara ayır
1 yemek kaşığı taze tarhun otu, doğranmış
1 yemek kaşığı taze maydanoz, doğranmış
Bir tutam cayenne pepper
Tuz
Hazırlanışı
Bir ısıya dayanıklı cam kasenin içerisinde yumurta sarılarını, krema, sirke, cayenne pepper ve bir tutam tozu karıştır
Bir tencerenin içerisine su koy kaynat ve cam kaseyi tencerenin içerisine oturt
Cam kase tencerenin içindeki suya değmeyecek şekilde olmalıdır düşük ısıda devamlı karıştır sos çoğalmaya başlayınca yağı azar azar ilave et ilave ettikçe karıştır devamlı çırp tarhun otunu ve maydanazo içerisine karıştır
Kullanıldığı Yerler: Izgaralarda, kebap şiş etlerde kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul