Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Göğsü Tatlısı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Göğsü Tatlısı




Malzemeler:
6 çorba kaşığı şeker
1 kg süt, tepeleme 4 çorba kaşığı un
1 yumurta
2 vanilya
Yarım paket sana
Tarçın

Yapılışı: 1 kg sütü kaynatın Diğer yerde şekeri,unu yumurtayı soğuk süt ve suyla boza kıvamına getirin Kaynayan süte yavaş yavaş yedirin Kısık ateşte koyulaşana kadar kaynatın, indirmeye yakın vanilyayı koyun Yağı eritin, muhallebiyle ikisini karıştırın Borcama dökün İsterseniz üzerine tarçın koyun Biraz dinlendirdikten sonra yiyebilirsiniz Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla