Konu
:
Pains Au Chocolat (Pan O Sokola)
Yalnız Mesajı Göster
Pains Au Chocolat (Pan O Sokola)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pains Au Chocolat (Pan O Sokola)
Malzeme Listesi
Kare milföy hamuru (1 taneden 2 adet çıkıyor )
Sütlü çikolota parçaları
Yapılışı:
Milföy hamurunu iki parçaya ayırın
Herbir dikdörtgen parçanın iki ucuna çikolata parçaları yerleştirin
Hamuru heriki tarafdan çikolataları rulo yapıp saracak şekilde dolayın ver ortada birleştirin
Kenar kısımları parmaklarınızla hafif hafif kapatın
Ters çevirerek tepsinize dizin
Üzeri kızarana kadar pişirin
Pains au chocolat ve croissants (kruvasan) Fransada herkesçe çok sevilir
Çocuklar okuldan çıktığı zaman mutlaka pastanelere uğrarlar ve yeni fırından çıkmış çikolatalı ekmeklerini alırlar
Adını çikolatalı ekmek olarak çeviriyoruz ama bildiğiniz milföy hamuru ile yapılmış bir yiyecek
Fakat pastanelerde özel olarak elde yapılan ve yoğun tereyağ kokan bu milföyler ile hazırlanmış çikolatalı ekmekler ve kruvasanlar çok lezzetli oluyor
Bizim hazırladığımız şekli orjinal büyüklüğünün yarısı kadar
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul