Konu
:
Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)
Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)
Malzemeler
1 kg kayısı püresi
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti
Yemeğin Tarifi
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın
Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin
Karışımı kalıplara dökün
Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın
Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul