Konu
:
Muzlu Rulolu Tatli
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Rulolu Tatli
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muzlu Rulolu Tatli
MALZEMELER
1 KG SÜT
8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKER
4 ÇORBA KAŞIGI UN
1 PAKET MARGARİN
1 YUMURTA
2 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ
1 ADET MUZ
HAZIRLANIŞI
1 KG SÜTÜN İÇİNE 1 YUMURTA VE 8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKERİ İLAVE EDİP MİKSERLE ÇIRPIN
TENCEREDE 1 PAET YAĞI ERİTİP 4 ÇORBA KAŞIGI UNU İLAVE EDEREK BİRAZ KAVURUN
SONRA SUTLÜ KARIŞIMI İLAVE EDİP MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİN
PİŞİRDİKTEN SONRA MİKSERLE 10 DAKİKA KADAR ÇIRPIN
2 PAKET BİSKÜVİYİ MİKSERLE TOZ HALİNE GETİRİP, DİKDÖRTGEN FIRIN TEPSİSİNİN YÜZEYİNE İYİCE SERİN
HAZIRLADIGINIZ PUDİNGİ YAVAŞCA USTÜNE BISKÜVİLERİ KAPATACAK ŞEKİLDE DÖKUN
1,5 - 2 SAAT BUZDOLABINDA BEKLESİN
ÇIKARDIKTAN SONRA DORT PARMAK KALINLIGINDA ŞERİTLER HALİNDE KESİN
ARASINA BIR DİLİM MUZ KOYARAK RULO BİÇİMİNDE KATLAYARAK SERVİS TABAGINA ALIN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul