Konu
:
Muzlu Üçgen Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Muzlu Üçgen Pasta
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muzlu Üçgen Pasta
MALZEMELER
2 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ
2 ADET MUZ
YARIM LİTRE SÜT
YARIM PAKET SANA
6 ÇORBA KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
HAZIRLANIŞI
SÜT, SANA , UN, ŞEKER, VANİLYA KOYU KIVAMA
GELENE KADAR OCAKTA PİŞİRİLİR VE SOĞUMAYA BIRAKILIR
DİĞER TARAFTAN UZUN BİR TEPSİYE NAYLON POŞET KESİLİP
KOYULUR VE BİSKÜVİLER DİZİLİR
HER KATA HAZIRLANAN SOSTAN
KONULUR
EN SON BİSKÜVİ SIRASINA İKİ ADET MUZ KONULARAK
NAYLON KAPATILIP BİSKÜVİLER BİRBİRİNE YAPIŞTIRILIR
NAYLON AÇILIR VE KALAN SOS BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE TAMAMEN
YAYILIR
NAYLONU TEKRAR KAPATIP DOLAPTA 2-3 SAAT
BEKLETİLİR
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul