Konu
:
Armut Tatlisi
Yalnız Mesajı Göster
Armut Tatlisi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armut Tatlisi
Armut Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler
2 kg armut
1 kg şeker
2 su bardağı su
1 su bardağı badem içi(jülyen doğranmış)
200gr (yaklaşık 1 su bardağı)krema
Armut Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Armutları dibi düz bir tencereye dizin
Üzerine toz şeker, bir bardak su koyun yağlı kağıt ve kapak kapatıp kaynamaya bırakın
Ağır ateşte 25-30 dk pişirin pişerken armutları alt üst edin
Piştikten sonra bademleri üzerine serpin
Kremayı ister üzerine isterseniz yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul