Yalnız Mesajı Göster

Armut Tatlisi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Tatlisi



Armut Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler

2 kg armut
1 kg şeker
2 su bardağı su
1 su bardağı badem içi(jülyen doğranmış)
200gr (yaklaşık 1 su bardağı)krema
Armut Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Armutları dibi düz bir tencereye dizin Üzerine toz şeker, bir bardak su koyun yağlı kağıt ve kapak kapatıp kaynamaya bırakın Ağır ateşte 25-30 dk pişirin pişerken armutları alt üst edin Piştikten sonra bademleri üzerine serpin Kremayı ister üzerine isterseniz yanında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla