Konu
:
Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik)
Tarçınlı Tavuk (4 Kişilik)
Malzemeler
1 adet tavuk veya 4 parça tavuk eti
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber, tuz
1 yemek kaşığı tereyağ
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tarçın
Yemeğin Tarifi
Bir tencereye, yarısına kadar su koyup içine tavuğu yerleştirin, 1 ad soğanı bütün olarak içine koyun
Üzerine tuzu ve karabiberi serpin 10-15 dakika haşlayın
Tavuğu haşladıktan sonra tencerenin içinde alıp suyunu süzdürün
Küçük bir kapta zeytinyağı, tarçın ve toz karabiberi karıştırın
Bu karışımı haşlanmış tavuğun her tarafına sürün Tavuğu yağlanmış tepsiye koyun pembeleşinceye kadar fırında pişirin
Fırından çıkardığınız tavuğu üzerine parça parça tereyağını koyup servis tabağına alın
İsteğe göre pilavla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul