Konu
:
Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)
Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)
Malzemeler
1 kg tavuk (kemikli ya da kemiksiz)
4 adet küçük soğan
7 diş sarımsak
2 çorba kasığı salça
Yarım cay kasığı köri
1 çay kasığı karabiber
2 tatlı kaşığı nane
1 çorba kasığı üzüm sirkesi
2 adet küçük boy patates
Yeteri kadar su ve tuz
Yemeğin Tarifi
Tencereye tavuk etlerini alın
Üzerine irice doğranmış soğan ve sarmısakları koyun
2 çorba kasığı salca, yarım cay kasığı köri, karabiber, sirke, yağ ve tuz ilave edip, tencereyi orta ısılı bir ateşe oturtun
Tavuklar kendi bıraktığı suyu çekene kadar pişirin
İyice yumuşadıklarında 2 kahve fincanı su ilave edip, kaynamaya bırakın
İrice doğradığınız patatesleri de tencereye alın
Gerekirse su ilavesi yaparak patatesleri pişirin
Tencereyi ocaktan alınca, üzerine nane serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul