Yalnız Mesajı Göster

Soslu Piliç Külbastı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Piliç Külbastı




GEREKLİ MALZEME:
- 500 gr piliç but külbastı
- 3
- 2 havuç
- 3
- 4 taze
- 2 çorba kaşığı saiçası
- 1 su bardağı
- 1/2 çay kaşığı kırmızı acı
- 5 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1-2 dal fesleğen
-Tuz

iki kaşık sıvıyağı tavada ısıtıp Ömür But Külbastıları kızartın Kabak ve ları temizleyip küp küp doğrayın Domates ve soğanları soyup doğrayın
Kalan yağı tencerede kızdırıp ve ları soteleyin Domates, taze ve salçasını ekleyip karıştırarak kavurun Sütü ilave edip tuz ve kırmızı biberle atlandırın Sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin
Tencereyi ocaktan alıp etleri ilave edin ve üzeri kapalı olarak 5 dakika bekletin Fesleğen /apraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla