Konu
:
Soslu Piliç Külbastı
Yalnız Mesajı Göster
Soslu Piliç Külbastı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu Piliç Külbastı
GEREKLİ MALZEME:
- 500 gr
piliç but külbastı
- 3
- 2 havuç
- 3
- 4 taze
- 2 çorba kaşığı saiçası
- 1 su bardağı
- 1/2 çay kaşığı kırmızı acı
- 5 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1-2 dal fesleğen
-Tuz
iki kaşık sıvıyağı tavada ısıtıp Ömür But Külbastıları kızartın
Kabak ve ları temizleyip küp küp doğrayın
Domates ve soğanları soyup doğrayın
Kalan yağı tencerede kızdırıp ve ları soteleyin
Domates, taze ve salçasını ekleyip karıştırarak kavurun
Sütü ilave edip tuz ve kırmızı biberle atlandırın
Sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin
Tencereyi ocaktan alıp etleri ilave edin ve üzeri kapalı olarak 5 dakika bekletin
Fesleğen /apraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul