Konu
:
Enginarlı Tavuk Graten
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Tavuk Graten
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Tavuk Graten
Malzemeler :
• 5 Adet Kalça Şiş
• 1 Adet konserve ya da bütün enginar
• 2 Çorba kaşığı un
• 150 gr tereyağ
• 2 ½ Su bardağı süt
• 200 gr kaşar rendesi
Hazırlanışı :
Bir tencerede kalça şişleri haşlayın
Tavuk etlerini haşlandıktan sonra küçük parçalara bölün
Teflon bir tavada unu tereyağı ile biraz kavrun
2 ½ su bardağı sütü karışımın içine yavaş yavaş dökerek karıştırın
Kaynamaya başlayınca içine haşlamış olduğunuz tavukları, kaşar rendesini, tuz ve kimyonu ekleyin
Hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi enginarların ortasına doldurup üzerine kaşar peyniri serpin
200ºC’ de önceden ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin
Dere otu ile süsledikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul