Konu
:
Tarçınlı Kuru Üzümlü Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Kuru Üzümlü Tavuk
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Kuru Üzümlü Tavuk
TARÇINLI KURU ÜZÜMLÜ TAVUK
Dört Kişilik:
1/2 çay kaşığı öğütülmüş Kotanyi tarçın
1 paket Kotányi Izgara Harcı
500 g tavuk göğüsü
40 g Kuru Üzüm
10 g Un
350 ml Tavuk Suyu
4 çay kaşığı zeytinyağı
Tavuk göğsünü tarçın ve Kotanyi ızgara baharatı ile ovun
Zeytinyağını kızdırın, tavuk göğüslerinin her iki tarafını kısa süreyle kızartın
Tavuk göğüslerini çıkartın, unu kızartma yağına katın ve tavuk suyunu ekleyin
Karışımı kaynatın, tavuk göğüslerini tekrar katın ve 10 dakika karıştırarak pişirin
Üzümleri ilave edin ve bir 10 dakika daha pişirin
Not: Zarifleştirmek için kaynama sırasında 100 ml krema ilave edilebilir
Tavuğu yarım kutu hindistancevizi sütü ve bir tutam acı kırmızı biber ile tatlandırarak egzotik bir tat elde edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul