Konu
:
Yufka Sarmalı Fırında Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Yufka Sarmalı Fırında Tavuk
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufka Sarmalı Fırında Tavuk
Yufka Sarmalı Fırında Tavuk
=malzemeler=
2 adet tavuk budu
2 adet tavuk göğüs eti
4 adet domates
4 adet biber
2 adet soğan
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Maydanoz
4 adet yufka (yırtık olmasın)
=hazırlanışı=
Tavukların kemiklerini ayırıp iri iri doğrayın
Soğanları yağda kavurun
Tavukları da katıp pişirin
Domatesleri soyup doğrayın
Biberleri de doğradıktan sonra tuzu, karabiberi ve maydanozu da katın
Tavuklarla bir kere karıştırın
Yufkaların her birini üçe bölün
Her bölümüne tavuk etlerindin birer parça sararak tepsiye dizin ve kalan sosu da üzerlerine dökün
Yufkaların üstlerine birer dilim kaşar koyulursa daha güzel olur
15 dakika sıcak fırında bırakın ve sıcak servis yapın
Salçadan sosj yapılıp üzerlerine dökülebir
Daha güzel olur
Yanında güzel bir salatayla beraber yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul