Konu
:
Tavuklu Çökertme
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Çökertme
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Çökertme
Patatesleri kibrit çöpü gibi doğrayıp kızartın
Tavuk etlerini ızgarada pişirin
Tereyağını bir tavada eritip ardından salçayı ilave edin
Bu karışımın üzerine suyu ekleyip beş dakika kaynatın
Lavaş ekmeğini servis tabağına alın, üzerine tavukları, en üste patatesleri koyun
Tabağın üzerini salçalı yağ ve yoğurtla süsleyip servis edin
MALZEMELER
300 gr
tavuk göğüs eti
1 adet patates
1 adet lavaş ekmeği
1 çay bardağı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı su
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul