Konu
:
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu Ve Kişnişli Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu Ve Kişnişli Tavuk Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu Ve Kişnişli Tavuk Tarifi
Malzemeler
? 2 çorba kaşığı nebati yağ
? 450 gr
derisi alınıp doğranmış tavuk göğsü
? Çekirdeği çıkarılmış kırmızıbiber
? 2 diş sarımsak
? 1 yeşil
soğan
? Çekirdeği çıkarılmış taze acı yeşilbiberler
? 1 çay kaşığı ince doğranmış
zencefil
? 2 çay kaşığı of siyah soya sosu
? 2 limonun suyu
? 100 ml
hindistancevizi
sütü
? Bir avuç dolusu
kişniş
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Yapılışı
1
Yeşil biberleri kırmızıbiberi, sarımsağı ve yeşil soğanı küçük dilimler halinde kesin ve Braun Multiquick 7 Kablosuz ve büyük doğrayıcı kabını kullanarak ince ince doğrayın
2
Bir wok ya da geniş bir kızartma tavasını iyice ısınıncaya dek ıstın ve nebati yağı ekleyin
Tavuğu yüksek ateşte etin tamamı kahverengileşinceye kadar 2-3 dakika kızartın
3
Doğranmış sebzeleri ekleyip altın kahverengi bir renk alıncaya kadar 3 dakika karıştırarak kızartın
Siyah soya sosunu,
limon
suyunu ve
Hindistancevizi
sütünü ekleyin
4
Yüksek ısıda, tavuğun içi pişene kadar kızartın
Biraz
kişniş
yaprağıyla süsleyip hemen servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul