Konu
:
İzgarada Baharatlı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
İzgarada Baharatlı Tavuk
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgarada Baharatlı Tavuk
2 kişilik Gerekli malzeme:
500 gr göğüs eti
1 küçük kuru
1 50 gr
2 diş
1 çay kaşığı kişniş tohumu
Yarım çay kaşığı kimyon
1'er çay kaşığı nane, karabiber, kekik,
1 çay kaşığı kırmızı pul ,
tuz
Yarım demet maydanoz
Göğüs etinin derisini alın
Yıkayıp kurulayın
Soğanı rendeleyip sarımsağı ezin
Yoğurtla beraber bir kaseye
Kişniş tohumlarını tavada kısık ateşte 1 dakika kadar kavurup ezerek yoğurda ekleyin
Baharatlara ilave edip iyice karıştırın
Tavuğu geniş bir kaseye alın
Baharatlı karışımını üzerine döküp marine olması için 1 saat beklemeye bırakın
Izgarayı ısıtın
Tavuk parçalarını marinattan alıp yaklaşık 25 dakika iki taraflı olarak kızartın
Maydanoz yapraklarıyla süsleyip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul