Konu
:
Güveçte Bamyalı Piliç
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Bamyalı Piliç
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Bamyalı Piliç
Güveçte
lı
1 adet
yarım kg
2 adet orta boy
2 adet iri
4 adet sivri
8 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı sirke
Piliç parçalara bölünür, teflon tavada sadece renk alacak kadar kızartılır, uygun büyüklükteki bir güvece dizilir, üzerine iri doğranmış sivri serpilir, temizlenmiş, yıkanmış, süzülmüş yerleştirilir
En üste rende tuz ve sirke konur, güvecin kapağı kapatılır, kısık ateşte 1 buçuk saat pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul