Konu
:
Biberli Tavuk Budu
Yalnız Mesajı Göster
Biberli Tavuk Budu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberli Tavuk Budu
Biberli Tavuk Budu
=malzemeler=
1 soğan
400 gr erişte
4 kırmızı dolmalık biber
4 tavuk budu
Tuz
Karabiber
Kızartmak için yağ
1 tatlı kaşığı nişasta
Yarım tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı domates salçası
Kırmızı toz biber
200 ml sebze suyu
=hazırlanışı=
Soğanları soyup küçük küpler halinde doğrayın
Biberlerin çekirdeklerini ayıklayıp küp küp doğrayın
Butların fazlalıklarını temizleyin
Kızartma tenceresinde yağı kızdırıp butları 5-10 dakika kadar kızartın
Kızaran butları tencereden alın
Bir miktar yağı tavaya alıp soğan ve kekiği kavurun
Salçayı ekleyip kavurmaya devam edin
Tavuk butlarının üzerine kırmızı toz biber serpip biber küpleri ile birlikte tavaya ilave edin
Sebze suyunu ekleyip 20 dakika kadar pişirin
Erişteyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin
Butları tavadan alıp kalan sebzeleri tuz ve karabiberle tatlandırın
Nişastayı 1 çorba kaşığı suyla karıştırıp sebzelere ekleyin
Bir taşım kaynatın
Butları sebze ve erişte ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul