Konu
:
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk Tarifi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patatesli Ve Mantarlı Tavuk Tarifi
Malzemeler
600 gram kuşbaşı tavuk eti (but kısmından)
1 adet orta boy
soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
6 adet orta boy
patates
12 adet mantar
2 adet dolmalık
biber
1 çorba kaşığı biber salçası
1 su bardağı sıcak su
Tuz
Patatesli ve Mantarlı Tavuk Yapılışı
Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun
Üzerine tavuk etini ilave edin
5 dakika daha kavurduktan sonra,
elma
dilimi doğranmış
patates
, dörde bölünmüş mantar ve iri doğranmış dolmalık biberi ilave edin
Birkaç dakika daha kavurup
biber
salçasını ekleyin
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte arada sallayarak 5 dakika pişirin
Daha sonra tuz ve suyu ekleyin
Patatesler yumuşayana kadar pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul