Konu
:
Yoğurtlu Piliç Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Piliç Çorbası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Piliç Çorbası
Malzemeler
1 adet piliç
5 yumurta
500 gram yoğurt
tuz
Yapılışı
Piliç yıkanıp temizlendikten sonra yumuşayıncaya kadar kaynatılır
Ateşten indirilir
Ayrı bir tencerede 5 yumurtanın sarısı, yoğurt ve tuz kaşık veya telle iyice çırpılır
Soğuyan tavuğun bir kısım etleri, katısı ve ciğeri küçük küçük parçalanır
Yumurtalı yoğurdun içine atılır
6 bardak tavuk suyu da azar azar karıştırılarak ilave edilir
Hafif ateşe oturtulur, kaynamaması için devamlı karıştırılır
10 dakika sonra indirilir
Çorbanız servise hazırdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul