Yalnız Mesajı Göster

Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba





Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba

Tencereye su koyup kaynatıyoruz Soğanı doğrayıp ekliyoruz Patates ve havucu soyup doğruyoruz

Malzemeler :
Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba
2 Patates
1 Havuç
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Su B Et Suyu
Su
Tuz
Sıvıyağ
Üzeri İçin:
Tane Bezelye
Tane Mısır
Tereyağı

Hazirlanisi
Tencereye su koyup kaynatıyoruz Soğanı doğrayıp ekliyoruz Patates ve havucu soyup doğruyoruz Çorbaya katıyoruz

Et suyu, rendelenmiş sarımsak, tuz ve sıvıyağ katıyoruz Piştikten sonra doğrayıcı ile püre haline getiriyoruz Servis kasesine koyuyoruz

Üzerine bezelye, mısır ve eritilmiş tereyağı koyup servis ediyoruz


Alıntı Yaparak Cevapla