Konu
:
Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Ve Mısırlı Ezme Çorba
Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba
Tencereye su koyup kaynatıyoruz
Soğanı doğrayıp ekliyoruz
Patates ve havucu soyup doğruyoruz
Malzemeler :
Bezelyeli Mısırlı Ezme Çorba
2 Patates
1 Havuç
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Su B
Et Suyu
Su
Tuz
Sıvıyağ
Üzeri İçin:
Tane Bezelye
Tane Mısır
Tereyağı
Hazirlanisi
Tencereye su koyup kaynatıyoruz
Soğanı doğrayıp ekliyoruz
Patates ve havucu soyup doğruyoruz
Çorbaya katıyoruz
Et suyu, rendelenmiş sarımsak, tuz ve sıvıyağ katıyoruz
Piştikten sonra doğrayıcı ile püre haline getiriyoruz
Servis kasesine koyuyoruz
Üzerine bezelye, mısır ve eritilmiş tereyağı koyup servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul