Konu
:
Kış Çorbası İi
Yalnız Mesajı Göster
Kış Çorbası İi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kış Çorbası İi
2 Adet kuru soğan
4 Adet yerelması
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 Su bardağı süt
Kıtır ekmek parçaları
4 Su bardağı su
Tavuk bulyon
Tuz
Tereyağı
Hazırlanışı
Yerelmalarını küp şeklinde doğrayın
Soğanları küçük doğrayıp, ayçiçek yağında sararana dek kavurun
Küp doğranmış yerelmelarını ekleyin
4 Su bardağı su vetavuk bulyonu ilave edin
Yerelmaları yumuşayana dek pişirin
Yerelmaları iyice yumuşadığında sütü ekleyin
1-2 taşım kaynatıp, ateşten alın
Blendır yada tel süzgeçten geçirerek çorbanın pürüzsüz olmasını sağlayın
Küp şeklinde kesilmiş ekmek parçalarını kırmızıbiber ve nane eklenmiş tereyağında kıtırlaşana dek kavurun
Çorbanın üzerine koyup, kıyılmış maydanoz serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul