Konu
:
Terbiyeli Tavuk Çorbasi
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli Tavuk Çorbasi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli Tavuk Çorbasi
MALZEMELER:
1KG YOĞUT
1ÇAY BARDAĞI ARPA ŞEHRİYE
3TAVUK BUT U
1YUMURTA
1YEMEK KAŞIĞI UN
YETERİ KADAR TUZ
1TATLI KAŞIĞI NANE
HAZIRLANIŞI: ÖNCE TAVUK BUTLARINI İYİCE PİŞİRİP KEMİKLERİNİ VE ETLERİNİ BİR BİRİNDEN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR İNCE ŞEKİLDE AYIRIN
SONRA TAVUK SUYUNA ŞEHRİYELERİ ATIP PİŞİRİN
ŞEHRİYELER PİŞTİKTEN SONRA ETLERİ İLAVE EDİP BİR İKİ DAKİKA KADAR PİŞİRİN
SONRA YOĞURT YUMURTA VE UNU İYİCE ÇIRPIP KAYNAMAKTA OLAN TAVUK SUYUNA İLAVE EDEREK 5DAKİKA DAHA PİŞİRİN ALTINI KAPATIP TUZUNU VE NANESİNİ İLAVE EDİN
ARZU EDİLİRSE KARABİBERDE EKLENE BİLİR
NOT:KAYNAYAN SU AZALACAĞINDAN İLAVE OLARAK MUTLAKA SICAK SU EKLENMELİDİR
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul