Yalnız Mesajı Göster

Pirinçli Kereviz Çorbasi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirinçli Kereviz Çorbasi




Malzemesi
1
1
1
1
2 çorba kaşığı margarin
5 su bardağı sıcak su
1 kahve fincanı kırık
2 defne yaprağı
Yarım suyu
2-3 dal maydanoz
Tuz

Kereviz, ve i küp küp doğrayın Margarini tavada kızdırın Soğanı kıyıp pembeleştirin Doğradığınız sebzeleri ekleyip hafifçe kavurun
Sıcak suyu ve defne yapraklarını ilave edip kısık ateşte kaynayıncaya kadar pişirin Pirinci ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Tuz serpip suyunu ilave edin ve ateşten alın Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla