Konu
:
Pirinçli Kereviz Çorbasi
Yalnız Mesajı Göster
Pirinçli Kereviz Çorbasi
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinçli Kereviz Çorbasi
Malzemesi
1
1
1
1
2 çorba kaşığı margarin
5 su bardağı sıcak su
1 kahve fincanı kırık
2 defne yaprağı
Yarım suyu
2-3 dal maydanoz
Tuz
Kereviz, ve i küp küp doğrayın
Margarini tavada kızdırın
Soğanı kıyıp pembeleştirin
Doğradığınız sebzeleri ekleyip hafifçe kavurun
Sıcak suyu ve defne yapraklarını ilave edip kısık ateşte kaynayıncaya kadar pişirin
Pirinci ekleyin ve sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin
Tuz serpip suyunu ilave edin ve ateşten alın
Üzerini kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul