Yalnız Mesajı Göster

Tüm Çorba Tarifleri

Eski 09-05-2012   #18
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tüm Çorba Tarifleri




Dereotlu Çorba

MALZEMELER

2 adet tavuk butu

1 demet dereotu

3 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı sıvıyağ

yarım kilo süt

HAZIRLANIŞI

2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin 1/2 kg sütü azar azar tencereye ilave edin Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin Sürekli karıştırın Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın

Alıntı Yaparak Cevapla