Konu
:
İzlanda Usulü Sütlü Balık Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
İzlanda Usulü Sütlü Balık Çorbası
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzlanda Usulü Sütlü Balık Çorbası
Malzemesi:
500 gr
kılçığı temizlenmiş beyaz etli balık
1/2 litre
süt
[/URL],
30 cl
su
1 adet orta boy
soğan
[/URL]
3-4 adet
patates
[/URL]
1 defne yaprağı
kekik
tuz ve karaCOLOR=#330000]biber[/COLOR][/URL]
30 gr
margarin
Hazırlanışı:
Suyu kaynatın
balıkları bu suya koyarak biraz kaynatın
Balıkları sudan çıkarın
Etlerini ayırıp bir tabağa
koyun
[/URL]
Üzerini kapatarak bir kenara ayırın
Suyu süzgeçten geçirin
Büyük bir tencereye margarinive eritin
Rendelenmiş soğan[/COLOR][/URL]ı bu yağda hafifçe kızartın
Süzgeçten geçirdiğiniz balık suyunu soğan[/COLOR][/URL]a ilave edin
Soyulmuş ve küçük kare parçalar halinde kesilmiş leri defne yaprağını ve kekiği suya
Tuz ve kara ile tadlandırın
15-20 dakika kısık ateşte pişirin
Sonra ü ilave edip 5 dakika daha kaynatın
Balıkları buna ilave edin
Kızarmış ekmek ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul