Konu
:
Ahçılığın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Ahçılığın Püf Noktaları
09-05-2012
#
19
Prof. Dr. Sinsi
Ahçılığın Püf Noktaları
KONSERVE EDİLECEK MEYVELERİN YIKANMASI
Meyveler cinslerine göre yıkanırlar
Elma, armut, ayva gibilerini ovalayarak yıkamak gerekir
Çilek vişne, kiraz kayısı gibi yumuşak meyveleri ise tel sepetler veya delikli süzgeçler içine koyup daldırma usulüyle yıkamak gerekir
Bu biçim yıkamada duru su elde edilinceye kadar yani kir ve kumlar yok oluncaya kadar kirlenen suyu değiştirerek yıkamaya devam etmek gerekir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul