Konu
:
Ahçılığın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Ahçılığın Püf Noktaları
09-05-2012
#
39
Prof. Dr. Sinsi
Ahçılığın Püf Noktaları
DAĞLIÇ
Kıvırcıktan sonra tercih edilen koyun eti dağlıç etidir
Dağlıç, beyaz dağlıç ve kara dağlıç olmak üzere ikiye ayrılır
Kara dağlıcın eti biraz koktuğundan makbul değildir
Beyaz dağlıcın eti daha lezzetlidir
Beyaz dağlıçta kuyruğun üstü geniş, ortası yarık, altı ise parmak biçiminde sarkmaktadır
Kara Dağlıcın kuyruğuysa daha ensizdir
Sarkan bölümüyse daha uzundur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul