Yalnız Mesajı Göster

Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı




Bıldırcın Izgara

Tarife ait bilgiler

Yemek : Bıldırcın Izgara

Tür : Av Etleri

Mutfak : Türk mutfağı

Süre :

Zorluk :

MALZEMELER

5 adet bıldırcın

Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla