09-05-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
Bıldırcın Izgara
Tarife ait bilgiler
Yemek : Bıldırcın Izgara
Tür : Av Etleri
Mutfak : Türk mutfağı
Süre :
Zorluk :
MALZEMELER
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın
|
|
|