Yalnız Mesajı Göster

Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı




Bıldırcın Şiş

Tarife ait bilgiler

Yemek : Bıldırcın Şiş

Tür : Av Etleri

Mutfak : Türk mutfağı

Süre :

Zorluk :

MALZEMELER

5 adet bıldırcın

asma yaprağı

Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini temizleyin Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla