Konu
:
Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bıldırcın Şiş Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın Şiş Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
Bıldırcın Şiş
Tarife ait bilgiler
Yemek : Bıldırcın Şiş
Tür : Av Etleri
Mutfak : Türk mutfağı
Süre :
Zorluk :
MALZEMELER
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini temizleyin
Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın
Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin
İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın
Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın
Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul