Konu
:
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler Yemek : Karamellize Elmalı
Yalnız Mesajı Göster
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler Yemek : Karamellize Elmalı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler Yemek : Karamellize Elmalı
Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik)
Tarife ait bilgiler
Yemek : Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün (2 Kişilik)
Tür : Av Etleri
Mutfak : Genel mutfağı
Süre :
Zorluk :
MALZEMELER
1 adet sülün göğüs
1 adet sülün but
2 adet haşlanmış patates
Arpacık soğanı
Kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik)
Sos için :
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 adet küçük boy kuru soğan
1 adet boy kereviz
3 çorba kaşığı demi glass sos
Kuru garnitür :
Elma dilimi, patates cipsi
HAZIRLANIŞI
Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin
Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun, iri parçalar halinde doğrayın
Çeşitli taze otlarla ve kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla karıştırın
Çok az zeytinyağı ilavesiyle soteleyin
Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın
Blendırdan geçirilmiş kuru soğanı ve kerevizi, 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi glass sosla karıştırın
Çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın
Patatesli karışımı servis tabağına alın
Üzerine teflon tavada pişirdiğiniz sülün etini yerleştirin
Etin üzerine sosu gezdirin
Karamelize elma dilimleri ve patates cipsiyle süsleyerek, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul