Konu
:
Yufkalı Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Yufkalı Kanepe
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufkalı Kanepe
2 yufka
2 çorba k
susam
zeytinyağı
Üzeri için:
1 salatalık
1 domates
1 biber
2 sap taze soğan
1 çorba k
mayonez
2 çorba k
süzülmüş yoğurt
1 tutam taze fesleğen
Hazırlanışı:
1 adet yufkayı aaagaha serin
Üzerine zeytinyağı sürün
2
yufkayı üzerine yerleştirin
Tekrar zetintağı sürün ve iyice yayın
Her bir uçlarında kapatın
Yufkaları ters çevirin
Yufkaları elinizle iyice bastırın
Yufkaların üzerine yumurta akı sürün
Üzerine susamı serpin
Daha sonra yufkaları kare şeklinde kesin
Fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında
kıtır kıtır olana kadar pişirin
Üzeri için ise 1 adet salatalığı çok minik olarak kesin
Yoğurdu ve mayonezi karıştırın
İçine salatalığı taze soğanı,fesleğeni içine ekleyin ve karıştırın
Domtesi sadece kabuklarını çok minik olara kesin
Biberi aynı şekilde kesin
Fırın tepsisinden yufkalrı çıkartın
Yufkalrın üzerine yoğurtlu sosu dökün
Üzerine biber domatesi ilave edip seris edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul